Jouw Droomjacht, Perfect Voor Jou Gecreëerd 

Nieuwbouw

Jouw Droomjacht, Perfect Voor Jou Gecreëerd 

Bij Bijstra Scheepsinstallatie geloven we dat jouw jacht meer is dan alleen een schip; het is een verlengstuk van wie jij bent. Daarom werken we nauw samen met jou om de EXPLORER 54 DS op maat te maken.

Waarom Kiezen voor de EXPLORER 54 DS?

  1. Volledig Op Maat Gemaakt

Bij ons staat jouw visie centraal. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen om ervoor te zorgen dat de EXPLORER 54 DS perfect aansluit op jouw dromen. Elk schip wordt op maat gebouwd, zodat jij de ultieme vaarervaring kunt beleven.

  1. Innovatieve Technologie

De EXPLORER 54 DS is uitgerust met de nieuwste technologieën die niet alleen de veiligheid verhogen, maar ook het comfort aan boord verbeteren. Geniet van een soepelere vaart met geavanceerde navigatiesystemen en slimme energieoplossingen.

  1. Duurzaamheid Voorop

We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid. De materialen die we gebruiken en de technologieën die we implementeren zijn ontworpen om het milieu te beschermen. Vaar met een gerust hart, wetende dat jouw jacht ook een verantwoordelijke keuze is.

  1. Luxe en Comfort

Stap aan boord van een wereld van luxe. Van ruime interieurs tot hoogwaardige afwerkingen, de EXPLORER 54 DS biedt een ongeëvenaarde ervaring. Geniet van de open ruimtes en het moderne design, perfect voor jou en jouw gasten.

Wat Kun Je Verwachten tijdens de Voorinstallatie?

Terwijl de voorinstallatie in volle gang is, krijg je een exclusief kijkje in het proces. Je kunt meedenken over de indeling, materialen, en afwerkingen. Dit is jouw kans om actief deel te nemen aan de creatie van jouw jacht. We zorgen ervoor dat elke fase van de bouw transparant en betrokken is, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Neem de Volgende Stap!

Ben je klaar om jouw droomjacht werkelijkheid te laten worden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en de eerste stappen zetten naar jouw unieke EXPLORER 54 DS.

Maak jouw Droom waar!

Klik op de onderstaande knop en ontdek hoe je jouw eigen EXPLORER 54 DS kunt realiseren. Vul ons contactformulier in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Neem Contact Op

 

 

 

 


Relaties:
Pronk Scheepsbetimmering
iYachts
Berckemeyer Yacht Design
Inspired Sailing
PD-Composites

 

Onze merken:
MG Energy lithium
Victron Energy